Gemeente Voorst

Al het nieuws uit Voorst

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Klarenbeek, Nijbroek, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst en Wilp direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Voorst staat bekend om haar groene en landelijke karakter. Met uitgestrekte bossen, prachtige natuurgebieden en historische landgoederen is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen, fietsen en varen. Voorst heeft ook een rijke geschiedenis, met historische dorpskernen en monumentale gebouwen. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Voorst is een ideale plek om te genieten van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Voorst te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Brummen, Zutphen en Deventer, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws