Gemeente Landgraaf

Al het nieuws uit Landgraaf

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Landgraaf direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Landgraaf staat bekend om haar groene omgeving en rijke historie. Met het prachtige natuurgebied de Brunssummerheide en het nabijgelegen GaiaZOO is er volop gelegenheid om te genieten van de natuur. Daarnaast herbergt Landgraaf ook historische bezienswaardigheden, zoals Kasteel Strijthagen en de Oude Molen. Met diverse sportfaciliteiten en evenementen, zoals Pinkpop, is er altijd iets te beleven in deze gemeente. Landgraaf biedt haar inwoners een mooie mix van natuur, cultuur en recreatie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Landgraaf te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Heerlen, Kerkrade en Brunssum, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws