Weekmail Heerlen

Al het nieuws uit Heerlen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heerlen en Hoensbroek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Heerlen staat bekend om haar rijke geschiedenis en culturele diversiteit. De stad herbergt talloze historische gebouwen, zoals het imposante Thermenmuseum en de indrukwekkende Sint-Pancratiuskerk. Daarnaast biedt Heerlen een breed scala aan culturele evenementen, zoals het jaarlijkse Cultura Nova festival en de internationaal gerenommeerde kunstmanifestatie SCHUNCK*. Ook staat Heerlen bekend om haar groene omgeving, met prachtige natuurgebieden zoals het Schutterspark en de Brunssummerheide. Kortom, Heerlen is een stad waar geschiedenis, cultuur en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Heerlen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Landgraaf, Voerendaal en Brunssum, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws