Gemeente Nijkerk

Al het nieuws uit Nijkerk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hoevelaken, Nijkerk en Nijkerkerveen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Nijkerk staat bekend om haar historische karakter en bruisende centrum. Met haar rijke geschiedenis en diverse architectuur is de stad een trekpleister voor toeristen. Daarnaast biedt Nijkerk volop mogelijkheden voor recreatie, met haar prachtige natuurgebieden en uitgestrekte polders. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Met haar gunstige ligging nabij grote steden en goede bereikbaarheid, is Nijkerk een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Nijkerk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bunschoten, Amersfoort en Leusden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws