Weekmail Heemskerk

Al het nieuws uit Heemskerk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heemskerk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Heemskerk staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met haar karakteristieke kasteel en diverse monumenten ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Heemskerk volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met prachtige bossen en duinen om te verkennen. Ook is er een levendig verenigingsleven en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Kortom, Heemskerk is een plek waar je kunt genieten van zowel cultureel erfgoed als de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Heemskerk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Uitgeest, Velsen en Castricum, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws