Weekmail Uitgeest

Al het nieuws uit Uitgeest

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Uitgeest direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Uitgeest staat bekend om haar pittoreske ligging aan het water, omringd door groene weilanden en historische molens. De gemeente biedt een ideale mix van rust en levendigheid, met diverse winkels, restaurants en gezellige terrassen. Daarnaast is Uitgeest een paradijs voor watersportliefhebbers, met haar jachthaven en diverse mogelijkheden om te zeilen, kanoën en suppen. Ook zijn er volop wandel- en fietsroutes om de prachtige omgeving te verkennen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Uitgeest te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Heemskerk, Castricum en Velsen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws