Weekmail Cranendonck

Al het nieuws uit Cranendonck

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Cranendonck staat bekend om haar groene landschap en historische dorpen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen en prachtige wandel- en fietsroutes. Daarnaast zijn de historische dorpen Budel en Maarheeze echte trekpleisters, met hun charmante straatjes en gezellige terrassen. In Cranendonck is er ook volop ruimte voor recreatie, met diverse sportverenigingen en een breed scala aan culturele activiteiten. Kortom, Cranendonck is een ideale plek voor wie houdt van rust, natuur en historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Cranendonck te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Weert, Valkenswaard en Heeze-Leende, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws