Weekmail Heeze-Leende

Al het nieuws uit Heeze-Leende

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heeze, Leende en Sterksel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Heeze-Leende staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen en heidevelden is het een paradijs voor wandelaars en fietsers. Daarnaast herbergt de gemeente een rijke geschiedenis, met onder andere het imposante Kasteel Heeze. Ook staat Heeze-Leende bekend om haar gezellige dorpskernen, waar je kunt genieten van sfeervolle terrassen en lokale winkels. Kortom, een unieke combinatie van natuur, cultuur en gezelligheid in het hart van de regio.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Heeze-Leende te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Geldrop-Mierlo, Eindhoven en Someren, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws