Weekmail Weert

Al het nieuws uit Weert

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Stramproy en Weert direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Weert staat bekend om haar rijke historie en gezellige sfeer. De stad biedt een unieke mix van cultuur, natuur en evenementen. Met haar prachtige monumenten en historische gebouwen is Weert een lust voor het oog. Daarnaast is de stad omringd door schitterende natuurgebieden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook organiseert Weert jaarlijks diverse festivals en evenementen, zoals de bekende kermis en het theaterfestival. Kortom, Weert is een bruisende stad waar voor iedereen wat te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Weert te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Nederweert, Leudal en Cranendonck, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws