Weekmail Culemborg

Al het nieuws uit Culemborg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Culemborg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Culemborg staat bekend om haar rijke historie en karakteristieke binnenstad. Met haar prachtige monumenten en gezellige grachten ademt de stad een unieke sfeer uit. Daarnaast biedt Culemborg volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met diverse parken en natuurgebieden in de omgeving. Ook is de stad goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Kortom, Culemborg is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Culemborg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Wijk bij Duurstede, Vijfheerenlanden en Houten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws