Weekmail Vijfheerenlanden

Al het nieuws uit Vijfheerenlanden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Ameide, Everdingen, Hagestein, Hei- en Boeicop, Hoef en Haag, Kedichem, Leerbroek, Leerdam, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Oosterwijk, Ossenwaard, Schoonrewoerd, Tienhoven aan de Lek, Vianen en Zijderveld direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Vijfheerenlanden staat bekend om haar landelijke karakter en historische charme. De gemeente biedt een prachtig landschap met uitgestrekte weilanden en schilderachtige dorpen. Hier vind je rust en ruimte, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast heeft Vijfheerenlanden een rijke geschiedenis, met historische gebouwen en monumenten die het verhaal van de regio vertellen. Geniet van de landelijke sfeer en ontdek de unieke schoonheid van Vijfheerenlanden.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Vijfheerenlanden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Houten, Culemborg en Nieuwegein, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws