Gemeente Dalfsen

Al het nieuws uit Dalfsen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Dalfsen staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen, rivieren en landerijen is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast herbergt de gemeente ook een rijke geschiedenis, met historische gebouwen en monumenten die teruggaan tot de middeleeuwen. Dalfsen biedt een rustige en landelijke omgeving, waar je kunt genieten van de rust en ruimte. Met diverse fiets- en wandelroutes, gezellige dorpskernen en een actief verenigingsleven is er altijd wel iets te beleven in deze prachtige gemeente.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Dalfsen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Staphorst, Zwartewaterland en De Wolden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws