Weekmail Staphorst

Al het nieuws uit Staphorst

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit IJhorst, Punthorst, Rouveen en Staphorst direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. De Haan boeken – Hielke en Sietse Klinkhamer, bekende Friese tweeling met boot de Kameleon. ● Mantelzorgwoningdag op 5 oktober 2024 georganiseerd door Duntep uit Staphorst. ● Geschiedenis en begrijpend lezen gecombineerd in informatieve verhalenbundel. ● Rieversterfeest 2024 viert 85 jaar Oranjevereniging met straatversiering en keuring. ● Word ‘de Alleskunner’ van Gemeente Staphorst met buurtsportcoaches en SAAM Welzijn. ● Eerste exemplaar Ontdek Staphorst-magazine voor burgemeester Ten Kate ontvangen. ● Truckersdag in Staphorst met blinkende trucks uit binnen- en buitenland.
 
En verder… Recordaantal vrachtwagens voor Truckersdag op 28 september in Staphorst. ● Rechter buigt zich over toekomstig bedrijventerrein De Esch V in Staphorst. ● Nieuws van keukenafdeling van Beverwijk Balkbrug met koopovereenkomst voor overname. ● Inleiding en inschrijven voor de Nijmeegse Vierdaagse in 2022. ● Krulstaarten, sikken en kippen geven leefbaarheid van IJhorst een impuls. ● Banken slaan alarm voor oplichters actief in regio, waarschuwen voor afgeven bankpas. ● Kaartje voor Obstacle Run van de sas week in Staphorst beschikbaar, contact op 0615452330.
 
Staphorst staat bekend om haar rijke historie en traditionele cultuur. Met haar karakteristieke boerderijen en klederdracht ademt de gemeente authenticiteit. Daarnaast biedt Staphorst prachtige natuur, zoals het idyllische Reestdal en het uitgestrekte bosgebied De Zwarte Dennen. Ook is er volop ruimte voor recreatie, met diverse fiets- en wandelroutes. De gemeente hecht veel waarde aan haar gemeenschap en organiseert regelmatig evenementen waarin tradities en saamhorigheid centraal staan. Staphorst is een unieke plek waar je kunt genieten van rust, traditie en natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Staphorst te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dalfsen, Meppel en Zwartewaterland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws