Gemeente Staphorst

Al het nieuws uit Staphorst

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit IJhorst, Punthorst, Rouveen en Staphorst direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Staphorst staat bekend om haar rijke historie en traditionele cultuur. Met haar karakteristieke boerderijen en klederdracht ademt de gemeente authenticiteit. Daarnaast biedt Staphorst prachtige natuur, zoals het idyllische Reestdal en het uitgestrekte bosgebied De Zwarte Dennen. Ook is er volop ruimte voor recreatie, met diverse fiets- en wandelroutes. De gemeente hecht veel waarde aan haar gemeenschap en organiseert regelmatig evenementen waarin tradities en saamhorigheid centraal staan. Staphorst is een unieke plek waar je kunt genieten van rust, traditie en natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Staphorst te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dalfsen, Meppel en Zwartewaterland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws