Gemeente Zwartewaterland

Al het nieuws uit Zwartewaterland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Genemuiden, Hasselt, Mastenbroek en Zwartsluis direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zwartewaterland staat bekend om haar prachtige ligging aan het water, met het Zwartewater als belangrijkste trekpleister. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers. Daarnaast heeft Zwartewaterland een rijke historie, met historische stadjes als Hasselt en Genemuiden. Hier vind je karakteristieke panden en gezellige winkelstraten. Ook staat de gemeente bekend om haar actieve verenigingsleven, waarin sport en cultuur een belangrijke rol spelen. Kortom, Zwartewaterland biedt een unieke combinatie van water, historie en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zwartewaterland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Zwolle, Steenwijkerland en Kampen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws