Weekmail De Bilt

Al het nieuws uit De Bilt

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De Bilt staat bekend om haar groene karakter en prachtige natuur. Met uitgestrekte bossen en landgoederen is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente diverse sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een modern zwembad en een golfbaan. Ook is De Bilt rijk aan historie, met monumentale panden en een gezellig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Kortom, een gemeente waar natuur, sport en cultuur samenkomen voor een veelzijdige leefomgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles De Bilt te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Wijdemeren, Hilversum en Utrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws