Weekmail Utrecht

Al het nieuws uit Utrecht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit De Meern, Haarzuilens, Utrecht en Vleuten direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Utrecht staat bekend om haar rijke historie en bruisende karakter. De stad herbergt prachtige middeleeuwse grachtenpanden en de beroemde Domtoren, die een adembenemend uitzicht biedt over de stad. Daarnaast is Utrecht een echte fietsstad, met uitstekende fietspaden en een groot aantal fietsenstallingen. Ook is de stad een belangrijk knooppunt voor het openbaar vervoer, met een centraal station dat zorgt voor goede verbindingen met de rest van het land. Utrecht biedt daarnaast een divers cultureel aanbod, met tal van musea, theaters en festivals die het hele jaar door plaatsvinden.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Utrecht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag, woensdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Montfoort, IJsselstein en Nieuwegein, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws