Weekmail Wijdemeren

Al het nieuws uit Wijdemeren

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Graveland, Ankeveen, Breukeleveen, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Wijdemeren staat bekend om haar prachtige natuur en waterrijke omgeving. Met maar liefst vijf grote plassen biedt de gemeente volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Daarnaast is Wijdemeren rijk aan historische bezienswaardigheden, zoals kastelen en landgoederen. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Wijdemeren is een ideale plek voor natuurliefhebbers en biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Wijdemeren te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hilversum, De Bilt en Baarn, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws