Weekmail Hilversum

Al het nieuws uit Hilversum

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hilversum direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hilversum staat bekend om haar rijke mediageschiedenis en groene omgeving. Met het Media Park als thuisbasis voor vele nationale omroepen, is de stad een belangrijk centrum voor de Nederlandse media-industrie. Daarnaast biedt Hilversum haar inwoners een prachtige natuurlijke omgeving, met uitgestrekte bossen en heidevelden om te verkennen. De stad heeft ook een levendig cultureel leven, met diverse theaters, musea en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Hilversum is een plek waar media en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hilversum te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Wijdemeren, Baarn en Blaricum, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws