Weekmail Delft

Al het nieuws uit Delft

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Delft direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Delft staat bekend om haar rijke historie en culturele erfgoed. De stad ademt een unieke sfeer uit met haar historische grachten, prachtige gevels en karakteristieke kerken. Daarnaast is Delft een belangrijk centrum voor technologie en innovatie, met de aanwezigheid van de Technische Universiteit en verschillende onderzoeksinstellingen. De stad biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met diverse parken en groene plekken om te genieten van de natuur. Ook staat Delft bekend om haar gezellige binnenstad met talloze winkels, restaurants en cafés waar jij/jullie kunnen genieten van een hapje en drankje.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Delft te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland en Rijswijk, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws