Weekmail Pijnacker-Nootdorp

Al het nieuws uit Pijnacker-Nootdorp

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Pijnacker-Nootdorp staat bekend om haar groene karakter en landelijke ligging. Met diverse natuurgebieden en parken is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een modern zwembad en diverse sportverenigingen. Ook is er volop ruimte voor cultuur, met een theater en diverse evenementen. Pijnacker-Nootdorp heeft een goede bereikbaarheid, met een eigen treinstation en goede verbindingen naar omliggende steden. Kortom, een gemeente waar natuur, sport en cultuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Pijnacker-Nootdorp te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Delft, Rijswijk en Midden-Delfland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws