Weekmail Midden-Delfland

Al het nieuws uit Midden-Delfland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Den Hoorn, Maasland en Schipluiden direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Midden-Delfland staat bekend om haar groene karakter en landelijke uitstraling. De gemeente is gelegen tussen grote steden, maar biedt een oase van rust en ruimte. Met haar uitgestrekte polders en karakteristieke boerderijen is Midden-Delfland een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast is de gemeente trots op haar agrarische erfgoed en stimuleert zij duurzame landbouw. In Midden-Delfland kun je genieten van prachtige fietsroutes, historische dorpskernen en diverse recreatiemogelijkheden, zoals varen en picknicken in de natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Midden-Delfland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Delft, Westland en Pijnacker-Nootdorp, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws