Gemeente Rijswijk

Al het nieuws uit Rijswijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Rijswijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Rijswijk staat bekend om haar centrale ligging tussen grote steden, waardoor het een aantrekkelijke woonplaats is voor forenzen. De gemeente biedt een goede mix van rustige woonwijken en levendige winkelgebieden, zoals het moderne winkelcentrum In de Bogaard. Daarnaast heeft Rijswijk een rijke historie, met bezienswaardigheden zoals Kasteel Rijswijk en het Oude Raadhuis. Ook zijn er diverse groene parken en recreatiegebieden waar jij/jullie kunnen genieten van de natuur. Rijswijk heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Rijswijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Pijnacker-Nootdorp, Delft en Westland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws