Gemeente Den Helder

Al het nieuws uit Den Helder

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Den Helder, Huisduinen en Julianadorp direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Den Helder staat bekend om haar prachtige ligging aan de Noordzee. Met haar uitgestrekte stranden en duinen is het een populaire bestemming voor strandliefhebbers en natuurliefhebbers. Daarnaast is Den Helder de thuisbasis van de marine, wat zorgt voor een unieke sfeer in de stad. Met diverse musea en historische gebouwen is er ook genoeg te ontdekken op cultureel gebied. Kortom, Den Helder biedt een mooie mix van natuur, geschiedenis en maritieme invloeden.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Den Helder te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Texel, Hollands Kroon en Schagen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws