Weekmail Schagen

Al het nieuws uit Schagen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ’t Zand, Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Oudesluis, Oudkarspel, Petten, Schagen, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Tuitjenhorn, Waarland en Warmenhuizen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Schagen staat bekend om haar pittoreske landschap en historische charme. Met haar vele fiets- en wandelpaden is het een paradijs voor natuurliefhebbers. De gemeente biedt ook een breed scala aan culturele activiteiten, zoals festivals en markten. Daarnaast is Schagen trots op haar rijke geschiedenis, die tot uiting komt in de vele monumenten en historische gebouwen. Kortom, Schagen is een plek waar je kunt genieten van de natuur, cultuur en geschiedenis.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Schagen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hollands Kroon, Opmeer en Heiloo, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws