Weekmail Hollands Kroon

Al het nieuws uit Hollands Kroon

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ’t Veld, Anna Paulowna, Barsingerhorn, Breezand, Den Oever, Haringhuizen, Hippolytushoef, Kolhorn, Kreileroord, Lutjewinkel, Middenmeer, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Slootdorp, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel en Zijdewind direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hollands Kroon staat bekend om haar uitgestrekte polders en karakteristieke dijken. De gemeente biedt volop ruimte voor landbouw en heeft een rijke agrarische geschiedenis. Daarnaast is Hollands Kroon vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid, met diverse windmolenparken en innovatieve energieprojecten. De gemeente heeft ook een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Hollands Kroon is een landelijke gemeente waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hollands Kroon te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Schagen, Opmeer en Hoorn, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws