Weekmail Texel

Al het nieuws uit Texel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Texel staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte stranden. Met ruim 30 kilometer aan fietspaden is het eiland perfect om te verkennen per fiets. Daarnaast biedt Texel diverse activiteiten, zoals zeehonden spotten en parachutespringen. Ook is er een rijke historie te ontdekken, met onder andere het beroemde Ecomare en de vuurtoren. Kortom, Texel is een unieke bestemming waar jij kunt genieten van de natuur, avontuurlijke activiteiten en cultureel erfgoed.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Texel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Den Helder, Vlieland en Hollands Kroon, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws