Weekmail De Ronde Venen

Al het nieuws uit De Ronde Venen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen, Wilnis en de Hoef direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De Ronde Venen staat bekend om haar prachtige natuur en waterrijke omgeving. Met maar liefst 13 dorpen biedt de gemeente een diversiteit aan woonmogelijkheden. Je kunt hier genieten van uitgestrekte polders, veenweidegebieden en de Vinkeveense Plassen. Daarnaast heeft De Ronde Venen een rijke historie, met onder andere de monumentale molens en oude boerderijen. Ook zijn er volop recreatiemogelijkheden, zoals wandelen, fietsen en varen. Kortom, een unieke gemeente waar natuur, cultuur en ontspanning samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles De Ronde Venen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Stichtse Vecht, Ouder-Amstel en Diemen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws