Weekmail Stichtse Vecht

Al het nieuws uit Stichtse Vecht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Nieuwer Ter Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Oud Zuilen, Tienhoven en Vreeland direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Stichtse Vecht staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met haar vele kastelen, landgoederen en rivieren is de gemeente een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt Stichtse Vecht een breed scala aan culturele activiteiten, zoals festivals en exposities. Met haar centrale ligging zijn steden als Utrecht en Amsterdam goed bereikbaar. Kortom, Stichtse Vecht is een unieke gemeente waar natuur, geschiedenis en cultuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Stichtse Vecht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals De Ronde Venen, Ouder-Amstel en Gooise Meren, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws