Weekmail Helmond

Al het nieuws uit Helmond

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Helmond direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Helmond staat bekend om haar rijke industriële geschiedenis en moderne karakter. De stad biedt een mix van historische gebouwen en eigentijdse architectuur. Met haar levendige centrum en diverse winkelaanbod is er altijd iets te beleven. Daarnaast is Helmond omringd door prachtige natuur, zoals de Groote Peel en de Strabrechtse Heide, waar je kunt genieten van wandel- en fietsroutes. Kortom, Helmond is een stad waar traditie en vernieuwing samenkomen, met volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Helmond te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Laarbeek, Gemert-Bakel en Nuenen, Gerwen en Nederwetten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws