Weekmail Zutphen

Al het nieuws uit Zutphen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Warnsveld en Zutphen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zutphen staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad ademt een authentieke sfeer uit, met haar middeleeuwse straatjes en imposante gebouwen zoals de Walburgiskerk en het oude stadhuis. Daarnaast biedt Zutphen een divers cultureel aanbod, met onder andere het Stedelijk Museum en de Hanzehof. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de groene omgeving van Zutphen, met de IJssel en de mooie landgoederen in de buurt. Kortom, Zutphen is een stad waar geschiedenis en hedendaagse cultuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zutphen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Voorst, Brummen en Deventer, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws