Weekmail Ommen

Al het nieuws uit Ommen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Arriën, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Ommen, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt en Witharen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Ommen staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met de Vecht die dwars door de gemeente stroomt, biedt Ommen volop mogelijkheden voor watersport en recreatie. Daarnaast is de gemeente rijk aan bossen en heidevelden, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Ommen heeft ook een rijke geschiedenis, met historische gebouwen zoals de oude kerk en het kasteel. De gemeente organiseert regelmatig evenementen en activiteiten om de lokale cultuur en tradities te vieren. Kortom, Ommen is een prachtige plek waar natuur en geschiedenis samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Ommen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Twenterand, De Wolden en Tubbergen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws