Weekmail Hoogeveen

Al het nieuws uit Hoogeveen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Alteveer gem Hoogeveen, Elim, Fluitenberg, Hollandscheveld, Hoogeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand en Tiendeveen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hoogeveen staat bekend om haar groene omgeving en uitgestrekte natuurgebieden, waar jij als inwoner volop van kunt genieten. De gemeente biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes door de prachtige bossen en heidevelden. Daarnaast heeft Hoogeveen een rijk cultureel aanbod met diverse musea en historische gebouwen. Ook kun je hier terecht voor gezellige winkelstraten en een breed scala aan sport- en verenigingsactiviteiten. Kortom, Hoogeveen biedt een perfecte mix van natuur, cultuur en ontspanning voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hoogeveen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Midden-Drenthe, De Wolden en Westerveld, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws