Weekmail Dijk en Waard

Al het nieuws uit Dijk en Waard

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koedijk, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Sint Pancras en Zuid-Scharwoude direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Dijk en Waard staat bekend om haar prachtige landschap, bestaande uit uitgestrekte polders, groene weilanden en schilderachtige waterwegen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met diverse fiets- en wandelroutes door de natuur. Daarnaast is Dijk en Waard trots op haar levendige dorpskernen, waar historische gebouwen en moderne voorzieningen samenkomen. Inwoners kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan winkels, horecagelegenheden en culturele activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Dijk en Waard te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Almelo, Veere en Coevorden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws