Weekmail Dinkelland

Al het nieuws uit Dinkelland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Agelo, Denekamp, Deurningen, Lattrop-Breklenkamp, Nutter, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte en Weerselo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Dinkelland staat bekend om haar prachtige landschap, met uitgestrekte bossen en glooiende heuvels. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast is Dinkelland rijk aan historie, met pittoreske dorpjes en monumentale gebouwen. De lokale bevolking hecht veel waarde aan tradities en cultuur, wat tot uiting komt in diverse evenementen en festivals. Ook op het gebied van recreatie en horeca is er genoeg te beleven, met gezellige terrassen en sfeervolle restaurants. Kortom, Dinkelland is een unieke plek waar natuur, geschiedenis en gezelligheid samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Dinkelland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oldenzaal, Hengelo en Borne, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws