Gemeente Oldenzaal

Al het nieuws uit Oldenzaal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Deurningen en Oldenzaal direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oldenzaal staat bekend om haar rijke historie en gezellige sfeer. De stad heeft een prachtig historisch centrum met karakteristieke panden en gezellige terrassen. Daarnaast is Oldenzaal omringd door een groene omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook staat de stad bekend om haar levendige evenementen, zoals de jaarlijkse carnavalsoptocht en de gezellige kerstmarkt. Kortom, Oldenzaal biedt haar inwoners een mooie mix van historie, natuur en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oldenzaal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dinkelland, Hengelo en Enschede, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws