Weekmail Dongen

Al het nieuws uit Dongen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ’s Gravenmoer en Dongen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Dongen staat bekend om haar rijke historie en gezellige dorpskern. Met haar ligging aan de rivier de Donge biedt de gemeente prachtige natuur en recreatiemogelijkheden. Daarnaast is Dongen een bruisende gemeente met diverse evenementen en activiteiten voor jong en oud. De gemeente heeft een goede bereikbaarheid en biedt volop voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Dongen is een hechte gemeenschap waarin saamhorigheid en betrokkenheid centraal staan. Kortom, Dongen is een fijne plek om te wonen, werken en genieten van al het moois dat de gemeente te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Dongen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oosterhout, Gilze en Rijen en Loon op Zand, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws