Weekmail Gilze en Rijen

Al het nieuws uit Gilze en Rijen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Gilze en Rijen staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met diverse monumenten en musea is de gemeente een trekpleister voor geschiedenisliefhebbers. Daarnaast biedt de natuur volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Met uitgestrekte bossen en prachtige wandel- en fietsroutes is er voor ieder wat wils. Gilze en Rijen is tevens een gastvrije gemeente met een bruisend verenigingsleven, waarin jij je snel thuis zult voelen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Gilze en Rijen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oosterhout, Dongen en Breda, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws