Weekmail Loon op Zand

Al het nieuws uit Loon op Zand

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit De Moer, Kaatsheuvel en Loon op Zand direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Dorith Laros heeft al jaren last van lekkages in haar woning door woningcorporatie Casade. ● Bekende Efteling-stem Wieteke van Dort overleden op 81-jarige leeftijd. ● Vanaf 6 september weer terecht bij het energieloket voor verduurzaming van woningen. ● In de zomermaanden vervroegde afval-ophaal tijden in gemeente Loon op Zand. ● Mag je een drone uit de lucht schieten? Politie nam drone in beslag bij Efteling. ● Kantoorruimte Efteling ontruimd vanwege bedreigende melding. ● Speciale website gelanceerd voor Efteling Grand Hotel, opening gepland in 2025.
 
En verder… Seksdate eindigt met klappen voor Michel uit Loon op Zand. ● Peter Smulders maakt carrièreswitch naar aanleg laatste rustpark na directeurschap. ● Efteling krijgt gebedsruimtes voor meer inclusiviteit. ● Nauwelijks dialoog in raad over verminderde inkomsten en financiële uitdagingen voor Loon op Zand. ● Interpolis schenkt cheque van 10.227 euro aan Bedrijvenpark Kaatsheuvel. ● Zorginstantie BuroJIJ stopt met jeugdzorg vanwege lage tarieven en hoge administratieve last. ● Wandelgemeente Loon op Zand heeft nu boekje met 13 wandelroutes voor toeristen.
 
Loon op Zand staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met de Loonse en Drunense Duinen als grootste zandverstuiving van West-Europa, biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Loon op Zand het sprookjesachtige attractiepark de Efteling, waar jong en oud kunnen genieten van betoverende avonturen. Met haar pittoreske dorpskernen en diverse evenementen, zoals de jaarlijkse kermis, is Loon op Zand een aantrekkelijke plek om te wonen en te bezoeken.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Loon op Zand te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Waalwijk, Heusden en Dongen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws