Weekmail Geertruidenberg

Al het nieuws uit Geertruidenberg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Geertruidenberg, Raamsdonk en Raamsdonksveer direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Geertruidenberg staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad ademt een authentieke sfeer uit, met haar historische vestingwerken en charmante straatjes. Daarnaast biedt Geertruidenberg volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Met haar ligging aan de rivier de Donge en het Nationaal Park De Biesbosch in de buurt, kunnen inwoners genieten van mooie wandel- en fietsroutes. Ook zijn er diverse gezellige horecagelegenheden en winkels te vinden. Geertruidenberg is een plek waar geschiedenis en natuur samenkomen, en waar het prettig wonen en verblijven is.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Geertruidenberg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dongen, Altena en Oosterhout, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws