Gemeente Lelystad

Al het nieuws uit Lelystad

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Lelystad direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Lelystad staat bekend om haar unieke ligging aan het water en haar moderne architectuur. Met het Markermeer als buurman biedt de stad volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Daarnaast is Lelystad een ware architectonische parel met haar bijzondere gebouwen, zoals het indrukwekkende stadhuis en de iconische Bataviawerf. Ook is de stad rijk aan groene parken en natuurgebieden, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de rust en ruimte. Kortom, Lelystad is een stad waar water, architectuur en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Lelystad te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dronten, Urk en Zeewolde, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws