Weekmail Duckstad

Al het nieuws uit Duckstad

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Duckstad, Eendenburg en Gansdorp direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Duckstad staat bekend om haar rijke geschiedenis en levendige cultuur. Met haar iconische inwoners, zoals Donald Duck en Dagobert Duck, is de stad een ware trekpleister voor fans van de stripverhalen. Daarnaast biedt Duckstad een scala aan recreatiemogelijkheden, zoals het bezoeken van het Duckstad Museum en het verkennen van de prachtige natuur in het Duckstadse Bos. Met haar gezellige winkelstraten en diverse eetgelegenheden is Duckstad tevens een ideale plek om te winkelen en te genieten van culinaire hoogstandjes.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Duckstad te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Almelo, Veere en Coevorden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws