Weekmail Echt-Susteren

Al het nieuws uit Echt-Susteren

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Echt, Koningsbosch, Maria Hoop, Nieuwstadt, Roosteren, Sint Joost en Susteren direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Echt-Susteren staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar ligging aan de Maas biedt de gemeente volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers. Daarnaast is Echt-Susteren trots op haar vele kastelen en historische gebouwen, die een uniek karakter geven aan de omgeving. Met diverse wandel- en fietsroutes kunnen inwoners genieten van de groene omgeving en ontspannen in de rustige sfeer die de gemeente uitstraalt. Kortom, Echt-Susteren is een plek waar geschiedenis en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Echt-Susteren te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Maasgouw, Sittard-Geleen en Leudal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws