Gemeente Sittard-Geleen

Al het nieuws uit Sittard-Geleen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Born, Buchten, Einighausen, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Munstergeleen, Obbicht, Papenhoven, Sittard en Windraak direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Sittard-Geleen staat bekend om haar rijke historie en bruisende cultuur. Met haar historische binnenstad en vele monumenten ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Sittard-Geleen een breed scala aan culturele activiteiten, zoals festivals en evenementen. Ook is de gemeente trots op haar groene omgeving, met prachtige natuurgebieden en uitgestrekte parken. In Sittard-Geleen is er voor ieder wat wils, of je nu houdt van historie, cultuur of natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Sittard-Geleen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Stein, Echt-Susteren en Beekdaelen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws