Weekmail Maasgouw

Al het nieuws uit Maasgouw

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beegden, Linne, Maasbracht, Ohé en Laak, Stevensweert, Thorn en Wessem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Maasgouw staat bekend om haar prachtige ligging aan het water, met de Maas als prominente levensader. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers kunnen genieten van de uitgestrekte natuurgebieden. Daarnaast heeft Maasgouw een rijke historie, met diverse historische gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. Ook is er volop ruimte voor recreatie, met diverse fiets- en wandelroutes die je langs de mooiste plekjes van de gemeente leiden. Kortom, Maasgouw is een veelzijdige gemeente waar natuur, water en geschiedenis samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Maasgouw te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Echt-Susteren, Leudal en Roermond, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws