Weekmail Leudal

Al het nieuws uit Leudal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Leudal staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen, pittoreske dorpen en een rijke geschiedenis is het een ideale plek voor natuurliefhebbers en cultuurfanaten. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsroutes, waarbij je kunt genieten van de rust en schoonheid van het landschap. Daarnaast zijn er diverse historische bezienswaardigheden, zoals kastelen en molens, die een inkijkje geven in het verleden van Leudal. Kortom, Leudal is een unieke plek waar je kunt ontspannen in de natuur en tegelijkertijd kunt genieten van haar rijke geschiedenis.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Leudal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Maasgouw, Weert en Nederweert, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws