Weekmail Landsmeer

Al het nieuws uit Landsmeer

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Den Ilp, Landsmeer en Purmerland direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Landsmeer staat bekend om haar groene en waterrijke omgeving. Met het prachtige natuurgebied Het Twiske en de nabijgelegen recreatiegebieden biedt de gemeente volop mogelijkheden voor ontspanning en buitenactiviteiten. Daarnaast heeft Landsmeer een rijke historie, met onder andere de karakteristieke dorpskern en de oude kerktoren. De gemeente is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten, die het leven in Landsmeer aangenaam maken.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Landsmeer te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oostzaan, Zaanstad en Wormerland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws