Gemeente Ede

Al het nieuws uit Ede

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bennekom, De Klomp, Deelen, Ede, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, Lunteren, Otterlo en Wekerom direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Ede staat bekend om haar groene karakter en uitgestrekte natuurgebieden. Met de Veluwe als achtertuin biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast heeft Ede een rijke geschiedenis, met onder andere het historische centrum en het indrukwekkende Airborne Museum. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met diverse evenementen en festivals. Kortom, Ede is een veelzijdige gemeente waar natuur, geschiedenis en cultuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Ede te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veenendaal, Wageningen en Renswoude, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws