Weekmail Veenendaal

Al het nieuws uit Veenendaal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Veenendaal direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Veenendaal staat bekend om haar bruisende centrum met diverse winkels en gezellige horecagelegenheden. Daarnaast biedt de gemeente volop groen en natuur, met prachtige bossen en parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Veenendaal heeft ook een rijke geschiedenis, met historische gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. Daarnaast is de gemeente trots op haar moderne voorzieningen, zoals een breed scala aan sportfaciliteiten en goede onderwijsinstellingen. Kortom, Veenendaal biedt een mooie mix van historie, natuur en moderne voorzieningen voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Veenendaal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Renswoude, Ede en Rhenen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws