Gemeente Eemsdelta

Al het nieuws uit Eemsdelta

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ’t Zandt, Appingedam, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Eenum, Farmsum, Garrelsweer, Garsthuizen, Godlinze, Holwierde, Huizinge, Krewerd, Leermens, Loppersum, Losdorp, Meedhuizen, Middelstum, Oosterwijtwerd, Spijk, Startenhuizen, Stedum, Termunten, Termunterzijl, Toornwerd, Wagenborgen, Westeremden, Westerwijtwerd, Wirdum, Woldendorp, Zeerijp en Zijldijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Eemsdelta staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar uitgestrekte polders, karakteristieke dijken en indrukwekkende waddenkust biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Eemsdelta diverse historische bezienswaardigheden, zoals oude kerken en monumentale boerderijen. Ook is de gemeente trots op haar levendige culturele scene, met regelmatig evenementen en festivals. Kortom, Eemsdelta is een unieke plek waar je kunt genieten van de prachtige natuur en de rijke historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Eemsdelta te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Almelo, Veere en Coevorden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws