Gemeente Veldhoven

Al het nieuws uit Veldhoven

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Veldhoven direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Veldhoven staat bekend om haar moderne en groene karakter. Met een gunstige ligging nabij Eindhoven biedt de gemeente een perfecte balans tussen rust en bedrijvigheid. In Veldhoven vind je diverse hoogwaardige technologische bedrijven en een bloeiende economie. Daarnaast is de gemeente rijk aan groene natuurgebieden, zoals het prachtige Veldhovense bos. Hierdoor kunnen inwoners genieten van een actieve levensstijl met volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen en recreëren. Veldhoven is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en ontspannen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Veldhoven te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Eersel, Waalre en Eindhoven, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws